Bülent Seyrel, Muratlı Caddesi’nde iş ortağı Volkan Saygı ile dün tartıştı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Volkan Saygı, belinden çıkardığı tabanca ile Bülent Seyrel’i başından vurarak kaçtı. Silah seslerini duyanların haber verdiği ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Seyrel, kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcılığı’nın işyerinde yaptığı incelemen ardından Bülent Seyrel’in cesedi kesin ölüm nedeni için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

İstanbul’a kaçtığı belirlenen Volkan Saygı, Zeytinburnu’daki bir akrabasına ait evde yakalanarak gözaltına alındı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ifadesi alınan Saygı, "Bülent'in, eşim hakkında sağda solda çirkin laflar ettiğini duydum. Kendisi ile işyerinde konuşmaya gittim. Burada sözlerini tekrar edince kavga ettik. Elini çekmeceye doğru atınca ben de silahımı çekip, 3 el ateş ettim" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Saygı, ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne konuldu.

Uzun süreden bu yana arkadaş oldukları belirtilen Bülent Seyrel ile ortağı Volkan Saygı’nın olaydan iki gün önce işyerlerinde yan yana fotoğraf çektirerek sosyal paylaşım sitelerine ekledikleri belirlendi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.



RY(LK/İD)