Dizilerdeki repliklerde espri olarak kullanılan, tişörlere basılan 'Oğlum bak git' sözünü söyleyen, Gölcük Belediyesi'nin temizlik işini üstlenen taşeron firma çalışanı Selçuk Kahraman, geçen Mayıs ayında meydana gelen bu olayın ardından kimseyle konuşmadı. Çalıştığı şirket yetkilileri ile yakınlarının, "Bu konuda konuşursan başın derde girer" uyarısıyla gazetecilerle görüşmeyen; söylediği "Oğlum bak git" sözünün bu kadar popüler olduğunun da farkında olmadığı belirtilen Selçuk Kahraman, olayın geçtiği Şirinköy mevkiinde işine devam ediyor.

Kendisine, belinden çıkardığı kemerle tahrik edip vurmaya çalışan 17 yaşındaki Yasin K. adlı gence sürekli olarak "Oğlum bak git" diye birkaç kez uyardıktan sonra başına süpürge ile vuran Selçuk Kahraman hakkında, aile önce şikayetçi olmadı. Daha sonra ise ailenin şikayetçi olması üzerine Kahraman hakkında Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Mahkeme geçtiğimiz günlerde 'kasten yaralama' iddiasıyla açılan ve 3,5 yıla kadar hapis cezası istenen davanın yapılan ilk duruşmasında suç aleti olarak görülen süpürgenin adli emanete alınmasını kararlaştırdı. Duruşma ertelendi.

Bugün görüşmek için çalıştığı bölgeye giden gazetecilere tepki gösteren, hem 4 ay önce yaşanan olay, hem açılan dava ile ilgili soruları cevapsız bırakan Selçuk Kahraman, "Ben sizin yüzünüzden bu hale geldim" diye bağırdı. Gazetecileri telefonla polise de şikayet eden Selçuk Kahraman, tüm ısrarlara rağmen konuşmadı. Onu tanıyanlar, Selçuk Kahraman'ın bu konuda kendileriyle de kesinlikle konuşmadığını söylediler.



SG(MB/AAA)