Transfer sözleşmesini imzalar imzalamaz mutluluğunu kız arkadaşı Olesya ile paylaşan Antaç, İstanbul'a giderek yeni takımıyla antrenmanlara çıkacak. Engel tanımayan aşkları ile gündeme gelen ve birbirlerine ömür boyu aşkla bakacaklarının sözünü verdiklerini belirten engelli basketbolcu, kız arkadaşı Olesya'nın da İstanbul'a geleceğini söyledi. Transferden dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Antaç, şunları kaydetti:

"Dünyanın neresine gidersem gideyim Olesya da benimle beraber olacak. Biz birbirimize ömür boyu ayrılmama sözü verdik. Olesya'nın hayatıma kattığı güzelliği asla unutamam. Birlikte başaracağız ve başarmaya devam ediyoruz. Transfer sürecinde uzun zamandır forma giydiğim Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'ndaki sporcu arkadaşlarım ve yönetim de bana her türlü desteği verdi. Antalya formasından Galatasaray'a transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. Orada Antalya'yı temsil edeceğim."

Transfer haberini aldığında çok mutlu olduğunu ve mutluluk gözyaşları döktüğünü belirten Olesya Zhidovets, sıkı bir Galatasaray fanatiği olduğunu söyledi. Erkek arkadaşının Galatasaray'da oynamasını çok istediğini ve hayalinin gerçekleştiğini vurgulayan Zhidovets, "Antalya'da onu asla yalnız bırakmadım. Her maçına gittim. Artık rengini de sevdiğim ve fanatiği olduğum Galatasaray formasını giyecek. Orada da onun yanında olacak ve destekleyeceğim" dedi.