YALNIZ KALKIYORUM

“Artık çok yoruldum. Yönetimin de sırtımdaki yükü alması ve bana destek olması lazım. Bazen öyle konular oluyor ki teknik direktörün değil de idarecilerden birinin açıklama yapması gerekiyor. Başka takımlarda bu iş böyle yürüyor.”

G.BİRLİĞİ karşılaşmasının hemen ardından çizgisinin dışına çıkıp, ezeli rakipleri G.Saray’ı hedef alan açıklamalarıyla sabrının taştığını gösteren F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın asıl derdi sarı-lacivertli yönetimle.. 3 Temmuz sürecinde psikolojik çöküş yaşayan, bu sene de zirveye oynadığı 3 kulvarda da çok yıpranıp sezon ortası istifa noktasına gelen başarılı hoca Aziz Yıldırım ve kurmaylarından aman zaman destek alamamaktan şikâyetçi.
SAHA içi ve saha dışı kulübü zarara uğratan tüm konularda topun hep kendisine atıldığını düşünen Aykut Hoca, idarecilerle arasındaki kopukluktan yakınıyor.

TEK BAŞINA KALDI
Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’ın futbol şubesinde olduğu dönemde bu ilişkinin daha sağlıklı yürüdüğüne inanan Kocaman, şimdilerde futbolcuların maddi-manevi sorunlarıyla bile tek başına ilgilenmek zorunda kaldı.
ÜSTELİK F.Bahçe’de eskisi gibi Samandıra’ya gelen yönetici de kalmadı.. Saha içinde ve dışında haklarının yendiğine inanan Kocaman, kamuoyu karşısında yalnız bırakıldı.
Özellikle G.Saray Kulübü’nün başkan Ünal Aysal ve yönetici nezdinde futbol camiasındaki etkinliğini gören Aykut Kocaman, şu sözlerle kendisine bir türlü gelmeyen destekten dert yandı:

BU KEZ DESTEK GELDİ
“ARTIK çok yoruldum.. Yönetimin de yükümü bir an önce alması ve bana destek olması lazım ki ben de işime, yani saha içine odaklanayım. Bazen öyle konular oluyor ki, teknik direktörün değil de yöneticilerden birinin çıkıp açıklama yapması gerekiyor. Başka takımlarda iş böyle yürüse de, bizde böyle gitmiyor.”
ANCAK bu kez Aykut Kocaman’a, kulüpten istediği destek geldi. Sarı-lacivertli kulüp, Kocaman ile Aziz Yıldırım arasında yaşandığı iddia edilen bir diyalog ile ilgili haberi yalanlayarak, hocasının arkasında durduğunu gösterdi.