"AMAÇ 12'NCİ GALİBİYET"

Pazar günü sahasında konuk ettiği Sandıklıspor’u da 3-0 yenerek ligdeki 11'inci maçından da galibiyetle ayrılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Turhan Özyazanlar, galibiyeti taraftarına armağan etti. Güçlü rakipleri karşısında çok iyi bir futbol oynayarak sonuca gittiklerini ifade eden Turhan Özyazanlar, şunları söyledi:

"Daha ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladık. Maçın 23'üncü dakikasında ilk golü bulduk. İkinci devrede rakip açık bir oyun tercih edince çok daha kolay pozisyonlara girdik. 2 gol daha attık ama 5 tane de kaçırdık. Artık bu maç geride kaldı. Şimdiden bu hafta deplasmanda oynayacağımız Beşikdüzüspor maçına odaklandık. Bu maçta galibiyet serimizi 12’de 12'e çıkarmak istiyoruz." 

mektir. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

"HEDEF 2'NCİ LİG"

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Cemal Doğrul ise 3'üncü Lig'de son 2 yıldır bir üst kategoriye çıkma şansını play off finallerinde kaybettiklerini hpatırylatırken şunları söyledi:

"Bu yıl bir üst lige direkt çıkmak istiyoruz. Türkiye liglerinde içerde ve dışarıda bütün maçlarını kazanan tek takımız. Amacımız 2'inci Lig’e yükselmek. Bu sezonu lider tamamlamak için teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz."


SK(GG/AÖ) FOTOĞRAF