Şenol Güneş konusundaki belirsizlik, Trabzonspor'da bir numaralı gündem maddesi olmayı bugün de sürdürdü. İstanbul’da yapılan üçlü zirvenin ardından çıktığı Güney Kore seyahatinde hala, ‘kafasının karışık’ olduğu izlenimi veren Şenol Güneş, yarın Türkiye’ye dönecek.

İstanbul'da yeniden bir araya gelecekleri bildirilen Başkan Sadri Şener'in görüşmede Güneş’in kafasındaki son soru işaretlerini de kaldıracağı belirtildi. Başkan Sadri Şener’in Güneş’ten, "Kamuoyuna Trabzonspor’la yola devam edeceğinin kesinleştiği" yönünde bir açıklama yapmasını isteyeceği de ifade edildi.

GÜVEN BUNALIMI VAR

Güney Kore’de 4 gün süren tatili sırasında kafasındaki soru işaretlerini gidermeyen çalışan Şenol Güneş’in, yönetimin ‘sorun yok’ açıklamaları karşısında sessiz kalması güven bunalımına bağlanıyor. Sadri Şener’le geçen sezon başında özellikle transfer konusunda yaşanan görüş ayrılıklarının bu sezon giderileceği yönünde söz almasına rağmen bu konuda yönetime yeteri derecede güvenemeyen Güneş’in, "Geçen sezon başında da aynı görüşleri paylaşmış, birbirimize çeşitli sözler vermiştik ama sonra bunların hepsinin gerçekleşmediğini gördüm" diyerek durumunu açıkladığı öğrenildi.

Hafta içinde yapılacak görüşmede Şenol Güneş’in bu rahatsızlıklarını Başkan Şener’e ileteceği ve ikilinin masadan nihai bir karara varmış olarak kalkacaklarının beklendiği bildirildi.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, İngiltere'nin Liecester City takımının Fildişi Sahilli stoperi Sol Bamba konusundaki tüm pürüzleri giderdi. Bamba, hafta sonuna kadar Trabzon’a gelerek kalacağı evi beğenecek.

Bu arada bordo mavili takım, ayrıca Bursasporlu Ozan İpek için de girişimlerde bulunuyor.

CAVCAV’A KUTLAMA

Trabzonspor, Gençlerbirliği Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen İlhan Cavcav’ı kulübün internet sitesinden yayınladığı mesajla kutladı.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da Trabzonspor’a bir mesaj göndererek Yunanistan’da yapılan Judo Gençler Avrupa Kupası’nda altın madalya kazanan Mihriban Öner, bronz madalya elde eden Oğuz Kaan Topal ve Avrupa Ümitler Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Gülkader Şentürk’ü kutladı. Bakan Bağış'ın mesajı şöyle:

"Sizin gibi değerli gençlerimizin elde ettiği başarılar sayesinde şanlı bayrağımız uluslararası şampiyonalarda gururla dalgalanmaktadır. Kazanmış olduğunuz madalya için tebrik eder, uluslararası arenadaki başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim."


ÖA(TM/AÖ)