İSTANBUL'A GİTTİ

Trabzonspor, Sivasspor'u 1-0 yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtırken maçta sakatlanan kaptan Tolga'nın en az 2 ay sahalardan uzak kalacak olmasının şokunu yaşadı. Karşılaşmanın başlarında üzerine düştüğü omuzunun bağlarında kopma olduğu belirlenen Tolga, pazartesi akşamı İstabul'a gitti. Yapılacak kontrolden sonra ameliyat edilip edilmeyeceğine karar verilecek olan Tolga'nın en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

SIKINTI YARATTI

Kaptan Tolga'nın yanı sıra Videoton maçında çatlayan kolu yeniden alçıya alınan Giray'ın 1 ay, iç yan bağlarında 2'nci derece yırtık olan Arjantinli Colman'ın da en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağının orntaya çıkması, bordo mavililerde büyük sıkıntıya yol açtı.

Bu sakatlıklara uzun süre üst solunum yolu hastalığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Serkan ve sakatlığı süren Volkan ile Soner de eklenince bordo mavililer, Fenerbahçe maçı öncesi kadro eksikliğiyle karşı karşıya kaldı.

Trabzonspor'da geçen yıl kaleci Onur, geçen sezon da Glowacki ve Vittek, sakatlık yaşayarak takımlarını uzun süre yalnız bıraktı.

YENER:"OYNAYANLAR ONLARI ARATMAYACAK"

Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynayacaklarını hatırlatan Genel Sekreter Hasan Yener, bu sezon sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Eksiklerimizin çok olması, kadro derinliği açısından sıkıntı yaratıyor. Bu sezon eksikliklerden dolayı kadro istikrarında da sıkıntı yaşıyoruz. Ama forma şansı bulan arkadaşlarımızın sakat oyuncularımızı aratmayacağına eminim."

"KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ"

Ligin başında 5 puan kaybetmelerine değinen Hasan Yener, "Bundan sonra yakalayacağımız istikrar ve alacağımız iyi sonuçlarla Trabzonspor'un bu sezon da şampiyonluk yarışında var olduğunu herkese göstereceğiz. İstanbul'a kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.

SIRA ONUR'DA

Trabzonspor'da öncesi sezonun ortasındaki Kasımpaşa maçında sakatlanarak Amerika'da ameliyat olan kaleci Onur Recep Kıvrak, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kaldı ve formasını Tolga'ya teslim etti. Tolga da gösterdiği performansla dikkati çekti. Bu kez Tolga'nın sakatlığının ardından eldivenleri alan Onur, Sivasspor maçında özellikle karşılaşmanın son bölümünde yaptığı kurtarışlarla bordo mavililerin kalede sorun yaşamayacağının sinyalini verdi.


ÖA(TM/AÖ)