SON ÇALIŞMASINI YAPTI

Trabzonspor, yarın Kasımpaşa ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı çalışmayla tamamladı.

3 FUTBOLCU GÖTÜRÜLMEDİ

Bordo mavililer, saat 13.30’da kalkan THY’nin tarifeli uçağıyla da İstanbul’a hareket etti. Teknik direktör Şenol Güneş, yarın kupada Kasımpaşa ve pazar günü de ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacakları karşılaşmalar için İstanbul’a giden kafileye, sakatlıkları devam eden Bamba ve Soner ile Kayserispor maçında adalesinde meydana gelen kanama nedeniyle antrenmanlarda doktor kontrolünde çalışan Vittek’i dahil etmedi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞTILAR

Ayrıca Cech ve Barış da kadroda yer almadı. Taraftarlar havalimanında futbolculara büyük ilgi gösterirken özellikle kaptan Tolga, Halil ve Colman’la fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Avusturyalı golcü Marc Janko ise fotoğrafını çeken gazetecilere elindeki çantayla yüzünü kapatarak takıldı.

TRABZON’A DÖNMEYECEKLER

Trabzonspor, yarın akşamki maçın ardından Trabzon’a dönmeyerek İstanbul’da kalacak. Bordo mavililer, pazar günkü karşılaşmaya kadar antrenmanlarını İstanbul’da sürdürecek. Bordo mavililer, pazar günü 13.30’da oynayacakları maçın ardından akşam saatlerinde Trabzon’a dönecek.

KALE TOLGA’NIN

Trabzonspor’da yarın akşamki karşılaşmada kaleyi Tolga Zengin koruyacak. Lig maçlarında Onur’un kalede görev yaptığı bordo mavililerde sakatlıktan kurtulan Tolga da kupada takımdaki yerini alıyor. Bamba’nın yokluğunda savunmanın göbeğinde de yine Giray- Mustafa ikilisi yer alacak.

TRABZONSPOR’UN KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Tolga- Serkan, Giray, Mustafa, Emerson, Zokora, Alanzinho, Sapara, Yasin, Olcan, Henrique

SAKAT: Bamba, Vittek, Soner


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF