Şenol Güneş oynatmadığı oyuncularla ilgili, "Giray’ın anneannesi rahatsızdı, Emre gripti, Zokora ve Bamba’nın ufak tefek rahatsızlıkları vardı” diye konuştu.

KAYA: BU KADAR FARKLI SONUCU HAK ETMEDİK

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Rakip iyi başladı. Erken golle de favori olduğu maçta avantaj sağladı. Hemen 2–0 geriye düşmemiz artık bizim için maçı çevirmenin zor olduğu noktaydı. Oyun disiplininden kopmadık. 2–0’a rağmen mümkün olduğunca mücadelemizi sürdürdük. İkinci yarı 60 ve 75'nci dakikalar arası net pozisyonlar da bulduk. Belki 2–1 hatta 2–2 yapabilirdik. Gol atamamanın verdiği olumsuzluk böyle bir rakibe karşı ümitsizlik yarattı. Maalesef aslında böyle farklı skoru hak etmediğimiz maçta 4–0’lık sonuçla elendik. Takımımın oynadığı oyundan bölüm bölüm memnun kaldım."

Trabzonsporlu Zeki Yavru, “Haftasonu kötü bir gün yaşadık. Kendi sahamızda istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Tüm camiamızı çok üzdük. Biz de çok üzüldük. Bunu telafi etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımız ve camiamızla bir olup bu kötü gidişe dur diyeceğiz” dedi.

Aykut Akgün ise, “Son lig maçımızı kaybettiğimiz için moral ve güven açısından bu maç çok önemliydi. Umarım hafta sonu maçımızı da kazanıp yolumuza iyi bir şekilde devam ederiz” ifadesini kullandı.



ÖA (TM/RT)