ADRİAN SAKATLANDIĞI İÇİN OYNAMADI


Trabzonspor'da son haftaların formda ismi ve son iki maçta 3 gol atan Adrian sakatlığı nedeniyle, ailevi sebeplerden dolayı Fransa'ya giden Zokora ile Volkan ve Henriqe kadroya alınmadı. Orduspor'da ise Selçuk Şahin, Barral sakatlıkları nedeniyle maç kodrasunda yer almadı.



20  KERE KARŞILAŞTILAR


Trabzonspor ile Orduspor lig tarihinde 21'nci kez bugün karşı karşıya geldi. Bundan önceki karşılaşmalarda bordo mavililerin 12-2 galibiyek üstünlüğü vardı. 8 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda 31 gol atarken Orduspor 7 gol atabildi.



Ordu'da yapılan 10 maçın 3'ünde Trabzonspor kazanırken, 2'sinde Orduspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, bu maçlarda kalesinde 6 gol görürken, rakip fileleri ise 8 kez havalandırdı.



2-0 YENDİ


Trabzonspor, Ordu deplasmanında son galibiyetini 1983-84 sezonunda 2-0'lık sonuçla elde ederken, Orduspor ise Trabzonspor'u en son kendi sahasında 1985-86 sezonunda 1-0 yendi. İki takım arasında geçen sezon Ordu'da oynanan karşılaşma ise golsüz berabere biterken, Avni Aker'deki karşılaşmayı ise Trabzonspor 4-1 kazandıı.



10 BİN TARAFTAR


Orduspor-Trabzonspor karşılaşmasını yaklaşık 10 taraftar izledi. Yaklaşık 800 bordo-mavi taraftarıda kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Karşılaşmanın biletleri ise VIP 100, kapalı 35, maraton 25, kale arkası ve misafir takım 15 TL'den satıldı.



BALKONLAR DOLDU



Statyum etrafındaki binaların çatı katları ve balkonları yine doldu. Özellikle büyük takımlarla oynanan karşılaşmalarda biletleri fiyatlı bulan mor-beyazlı takımın taraftarları binaların çatı katları ve balkonlarını yine doldurdu.



2 SAAT KALA


Karayoluyla dün akşam saatlerinde kente gelen bordo-mavili takım geceyi Balıktaşı otelde geçirdi. Trabzonspor karşılaşmanın başlamasına 2 saat kala 19 Eylül stadyumuna geldi.



110 GÜVENLİK GÖREVLİSİ



Karşılaşmada 750'si polis 350'si özel güvenlikçi olmak üzere toplam 1100 personel görev yaptı.


MS(MS/AÖ)