Kayseri Barosu'nun Merhum Avukat Tahsin Cırdı’nın adına düzenlediği Geleneksel Turnuvası'nın açılışına katılan Kayserispor’un gözde oyuncusu Cangele, bu sezonun kendisi için geçtiğini, 2012-2013 sezonuyla birlikte yeniden Süper Lig'de forma giyeceğini söyledi. Kayserispor’un bu sezon ligde iyi bir yer elde edememesine üzüldüğünü söyleyen Cangele, "Kayserispor ligde umduğunu bulamadı ama kupada iyi olacak. İki sezondur ne yazıkki talihsizlik peşimi bırakmadı ve iki ciddi ameliyat geçirdim. Şu anda kendimi iyi hissediyordum. Antrenmanlarımı da sürdürüyorum. Formamı özledim. Yeni sezonda futbolseverlere kendimi göstereceğim. Bir daha sakatlanmak istemiyorum’’ diye konuştu.

Turnuvanın başlama vuruşunu Baro Başkanı Murat Şirvanlı ile birlikte yapan Cangele, halı sahada top sektirdi, daha sonra da medya mensuplarıyla langırt oynadı

Baro Başkanı Murat Şirvanlı da Cangele'nin aralarında olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Meslektaşlarımız arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz futbol turnuvasının açılışına katılan Kayskerispor’un değerli oyuncusu Cangele’ye teşekkür ederim. Ayrıca dün Afyonkarahisar’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Avukat Hüseyin Burhan Hayran için de başsağlığı diliyor, bu menfur olayı lanetliyorum’’ dedi.

18 takımın katıldığı geleneksel halı saha turnuvası 26 Mayıs'ta sona erecek.



OE/VD(OE/Aİ)