Kayserispor Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, yaptıkları yemekli toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiğini söşyledi. Yönetimin daha sonra görev bölümü yaptığını belirten Rifat Pehlivan, şöyle dedi:

"HASAN ALİ KALDIRIM'DA KALACAK"

"Toplantıda başkanlığa Recep Mamur, asbaşkanlığa Mustafa Atsız, 2'nci başkanlığa Türker Horoz, genel sekreterliğe Rifat Pehlivan getirildi. İlk toplantımızda oyuncumuz  Nordin Amrabat konusunu da ele aldık. Kayserispor kulübü olarak Amrabat'ı hiç bir kulübe vermeyeceğiz. Yani, Amrabat hiç bir yere gidemez. Kendisini yeni sezonda takımda oynatmak istiyoruz. Kaldı ki , Nordin Amrabat, bizim mukavelesi devam eden futbolcumuz. Üstüne üstlük, kendisi için kulübümüze gelmiş bir yazılı teklif bile yok. Hasan Ali Kaldırım'a gelince, bu oyuncu için teklifler oldu ama onu da yeni sezonda kadromuzda tutmak istiyoruz.Yabancı oyuncu transferleriyle de kadromuzu güçlendireceğiz.''

KAYSERİSPOR 26 HAZİRAN'DA TOPLANIYOR

İlk hazırlık döneminin Kayseri'de 26 Haziran'da başlayacağını açıklayan Rifat Pehlivan, "Teknik kadromuzun yaptığı programa göre  oyuncularımız 26 Haziran'da Kayseri'de Karpuzatan Tesisleri'nde bir araya gelecek. Buradaki çalışmaların ardından Avusturya'ya giderek ikinci kamp dönemini başlatacağız." 


OE(OE/AÖ)