Takımının 3'üncü Lig ekibi Kayseri Şekerspor'u 5-0 yendiği özel maçı izleyen Başkan Recep Mamur, görevini bırakarak Kasımpaşa'yla anlaşan Şota Arveladze'ye bazı kesimlerin tahammül edemediğini, sabır gösteremediğini belirtirken şöyle dedi:

"PANİK İÇİNDE DEĞİLİZ"

"Şota'nın gidişine, çok üzüldüğümü söyleyebilirim. 'Kayserispor'un vizyonu ve misyonu ile hedefleri belli. Kayserispor'un başına getireceğimiz teknik  adamda aradığımız özellikler var. O nedenle şu andaki arayışımızı yabancı bir teknik adamdan yana kullanacağız. Kayserispor olarak şu anda puan cetvelinde bulunduğumuz yer kimseye yanıltmasın. Gerek kadromuzdaki oyuncularımız, gerekse alt yapımız, geleceğe dair hedeflerimiz açısından iyi bir kulübüz.  Aman, ne olursa olsun, takımın başına hemen bir teknik adam getirelim, diye de telaş ve panik içinde değiliz. Şota'nın ayrılmasından sonra bir çok yerli teknik direktörün ismi ortaya atıldı, gündeme getirildi. Bunların çoğu da yakıştırmaydı.''

BAĞEVİNDE TOPLANTI

Öte yandan Kayserispor yönetim kurulu, 2'nci Başkan Türker Horoz'un Hacılar İlçesi'ndeki bağevinde kahvaltıda buluştu ve teknik adam konusunu görüştü. Kayserisporlu yöneticiler, toplantıda takımın başına yerli yerine yabancı bir teknik adamın getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı.


OE(OE/AÖ)