Konferans Salonu’nda yapılan söyleşiye Kulüp Başkanı Ziya Eren, yönetici Ali Süslü, teknik direktör Osman Özköylü, futbolcular Ragıp, Sofi Hanni, Serdar Eylik, Mehmet Ozan Tahtaişleyen katıldı. Başkan Ziya Eren, sezona şampiyonluk parolasıyla girdiklerini ve tek hedeflerinin Süper lig olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Bu doğrultuda kadro kurduk ve tecrübeli bir teknik adamla anlaşarak yola çıktık. Kadromuzdaki futbolcuların büyük bölümü daha önceki takımlarında şampiyonluklar yaşadılar. Şu anda ligde 11’inci hafta geride kaldı ve lideriz. Amacımız 34’üncü hafta sonunda da liderlik koltuğunda kalıp Süper Lig'e merhaba demek istiyoruz. Bunun için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Öğrencileri de yanımızda görmek istiyoruz."

"OKULUNUZDA BAŞARILI OLUN"

Osman Özköylü ise başarının hedeflerle ilgili olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Futbolu sevdiğim için üniversiteyi kazandığım halde gitmedim ve 18 yıl profesyonel futbol oynadıktan sonra teknik direktörlüğe başladım. Hedefim Erciyesspor’u Süper lige çıkartmak. Süper ligde de takımın başında olmak ve milli takımı çalıştırmak. Hedefiniz olmadan başarı olmaz. Sizin de öncelikli hedefiniz okulunuzda başarılı olmak olmalı."

"ZİRVEDEKİLERİ İNDİRMEK İSTERLER"

Osman Özköylü, zirvede yer alan takımların her zaman diğer takımların hedefinde olduğunu vurgularken de şunları söyledi:

"Zirvede olan takımları paçasından tutup aşağı çekmeye çalışırlar. Buraya çok zorluklar yaşayarak geldik. Burada kalmak için daha güçlü olmamız, maçlarımıza daha konsantre olmamız, daha iyi sonuçlar almamız lazım. Konyaspor deplasmanına da 3 puan için gideceğiz. İnsaa Stlla ve kaleci Onur’un sakatlıkları devam ediyor. Başka eksiğimiz de yok."

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ SÖZÜ

Ragıp, Hanni, Serdar ve Ozan ise öğrencileri iç saha maçlarına davet ederken sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleme sözü verdi. Başarılı öğrencilere Kayseri Erciyesspor forması hediye eden futbolcular, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.


DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF