Bilal Kısa zor maç olduğunu söyleyerek, "Zor maç oldu. İkinci yarıdaki mücadelemiz ile oyunu çevirmeyi başardık. 2 maç daha kazanırsak bu ligde kalırız" dedi.

Mabialla ise ihtiyaçları olan 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, küme düşmeleri durumunda Ankaragücü'nün güçlenerek Süper Lig'e tekrar döneceğini belirterek, "Kaleci Bora'nın takımdan ayrılmasından sonra hedefimizde değişiklik yapmıştık. Artık bu kadro ile ligde tutunamayacağız ama Türk futbolunun geleceğinde söz sahibi futbolcular yetiştirmek öncelikli amacımız oldu. Bunun yanında alacağımız galibiyet camiamızı mutlu edecekti. Tecrübesizlik ve acemilikten goller yiyoruz. Deplasmanda Karabük gibi bir takıma 2 gol attık ama yenildik. Hakemler son haftalarda çok formsuzlar. Bugün hakemin verdiği en doğru karar Veli'ye kırmızı kart göstermesiydi. Onun için kötü bir maç oldu. Samsunspor yarın galip gelirse küme düşeceğiz. Ama kimse zannetmesin bu camia biter, tükenir. Ankaragücü daha da güçlenir, bu lige tekrar gelir. Takım Ankaragücü'nü bu duruma düşürenlere el açmadan, medet ummadan gelir. Bu Ankaragücü için tükeniş değil, varoluş olur" diye konuştu.

Bayram Olgun, "Haftalardır en iyi futbolumuzu oynadık. Erken gol yemedik. Bunun sonucunda gol bulduk. Penaltı yanlış bir karardı. Hakemler de bizim haftalardır yenildiğimizi görünce ona göre karar veriyorlar" dedi.


BD(MÇ/Aİ)