Takımda bazı eksiklikler olduğunu ifade eden Ergün Penbe, takımını hem taktiksel, hem de fiziksel açıdan üst seviyelere çıkarmaları gerektiğini vurgularken şunları söyledi:

"Hatayspor maçında eksikleri gördük. Bu eksikleri giderme adına ekibimizle birlikte her türlü sorumluluğu aldım. Bu kısa sürede olabilecek bir şey değil. Devre arasında yeni bir yapılanma ile bu açıkları kapatarak taraftarın beklediği Giresunspor’u ortaya çıkaracağız."

İlk yarı hedefini de açıklayan Ergün Penbe, "13 puandayız ve 5 maçımız kaldı. 19 puanla bitirirsek çok iyi, diye düşünüyorum. Elbette bunun üzerine çıkmaya çalışacağız. Tabi ki amacımız 5 maçı da kazanmak olacak. Şartları zorlayıp en çok puanı toplamaya çalışacağız" diye konuştu.

Bu hafta pazar günü oynayacakları Nazilli Belediyespor maçına da değinen Ergün Penbe, bu konuda şunları söyledi: 

"Nazili Belediyespor, bu ligin güçlü ekiplerinde biri. Sakaryaspor’u deplasmanda yendiler ve moralleri yüksek. Bizim açımızdan zor bir maç olacak. Bizim bir çok eksiğimiz var. Moral ve motivasyon açısından da biraz üst seviyedeler. Ama bu ligde herkes herkesi yenebilir. Hatayspor geldi, bizi yendi. Bizim de gidip Bandırmaspor’u yendiğimiz gibi niye Nazilli Belediyespor’u yenmeyelim? Yaptığımız hataları en aza indirirsek, takım ruhunu sahaya yansıtırsak ve birlikte mücadele edersek, bu ligde herkesi yenebiliriz."

MAÇI BURGAN YÖNETECEK

Pazar günü Nazilli ilçe stadında oynanacak Nazilli Belediyespor-Giresunspor maçını Antalya bölgesi hakemlerinden Cihan Burgan yönetecek. Futbol Federazyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 13.30’da başlayacak olan maçın yardımcı hakemliklerini ise yine aynı bölgeden Deybet Gök ile Gürhan Karamelek yapacak.

YOL PROGRAMI BELLİ OLDU

Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Giresunspor’un programı da belli oldu. Yarın sabah Trabzon’dan İzmir’e uçacak olan Giresunspor, akşam Aydın’a geçerek Anemon Otel’de kampa girip maç saatini bekleyecek. Yeşil beyazlılar maçın ardından İzmir’e geçerek geceyi geçirecek, pazartesi sabahı da uçakla dönecek.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF