Deplasmandaki şanssızlığını Bandırmaspor karşısında kırarak ilk galibiyetini alan Giresunspor, Pazar günü karşılaşacağı Nazilli Belediyespor maçından galibiyetle ayrılarak deplasman galibiyetini sürdürmeyi hedefliyor. Giresunspor’da Veysel Kılıç haricinde eksik olmadığı, Hatayspor maçında oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan kaleci Mehmet Ali’nin ise oynayabileceği belirtildi.

KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Yeşil beyazlıların Nazilli Belediyespor karşısına, hafta içi oynanan Hatayspor maçındaki kadroda bazı değişiklikler yapılarak çıkması bekleniyor. Ergun Penbe’nin zorlu maçta sahaya, Mehmet Ali, Ömer Kandemir, Süleyman, Gökhan Çalışır, Cihan, Ömer Karancı, Ramazan, Burak Karaduman, Sezer, Ali Ölmez ve Uğur Işıkal’dan oluşan kadroyu çıkarması bekleniyor. Nazilli İlçe Stadı'nda yarın 13.30’da oynanacak müsabakayı Antalya bölgesi hakemlerinden Cihan Burgan, Deybet Gök ile Gürhan Karamelek üçlüsü yönetecek.

ÜÇ FUTBOLCU KART SINIRINDA

Giresunspor’da Nazilli Belediyespor maçı öncesinde 3 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılarda kaleci Mehmet Ali, Ümitcan Batman ile Kıvanç Dağ, Nazilli Belediyespor maçında kart görmeleri halinde iç sahada oynanacak olan Pendikspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

FUTBOLCULARIN BİRİKMİŞ PARALARI YATIRILDI

Giresunspor Yönetim Kurulu, biriken maç başı ücretlerini futbolcuların hesaplarına yatırdı. Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulu, futbolculara olan 3 maç ücretini dün sabah ödedi. futbolculara zorlu Nazilli Belediyespor maç öncesi büyük moral oldu.

ÖZKUL: "YENİ HOCAMIZLA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Nazilli Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, bu maçla birlikte yeni bir sürece girdiklerini ve yeni teknik direktörleri Ergün Penbe ile lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Özkul, "Nazilli Belediyespor maçına her zaman olduğu gibi galibiyet amacıyla hazırlandık. Ergün Penbe ile takımda yeni bir hava oluştu. Bu olumlu havayı Nazilli’de de sahaya yansıtıp yeni hocamızla birlikte deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz" dedi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF