"SAHAYA YANSIMIYOR"

Takımının aldığı kötü sonuçlara rağmen umutlu konuşan İbrahim Özkul, ligde her takımın birbirini yenebileceğini ifade ederken şöylekonuxtu:

"Bu ligde her şey olabilir. Biz gittik Bandırmaspor’u yendik. Onlar da deplasmanda Bugsaşspor’u yendiler. Biz de gideriz Kahramanmaraşspor’u yeneriz. Yeter ki bunu isteyelim. Her şey oyuncularımıza bağlı. Ancak futbolcularıımız antrenmanlardaki performanslarını ve takım oyununu sahaya yansıtamıyorlar. Eğer bu performanslarını sahaya yansıtabilirlerse başarılı sonuçlar alırız. Yenemeyeceğimiz takım olmaz."

"10 KİŞİ KADRO DIŞI KALABİLİR"

İlk yarının bitimine kadar oynayacakları 3 maçtan en yüksek puanları toplamak istediklerini bel.irten İbrahim Özkul, daha sonra şunları söyledi:

"Futbolcularımıza peşinatlarını ödedik, maç başlarını ödedik, ancak sıralamada rakiplerimizin gerisinde kaldık. Bunun için belirli önlemler aldık, almaya da devam edeceğiz. Kalan maçlarda gösterecekleri performansa göre teknik direktörümüz Ergün Penbe değerlendirme yapacak. Yeni kadroyu oluşturmak için 10 kişiye kadro dışı kalabilir."

TRANSFERİ DÜŞÜNÜLEN OYUNCULAR

İbrahim Özkul, teknik direktör Penbe’nin raporu doğrultusunda ara transfer döneminde kadrolarına katmayı düşündükleri oyuncuları maç izleme komitesine bir süredir izlettiklerini de açıkladı. "Pes etmedik" diyen İbrahim Özkul, Kahramanmaraşspor maçının da zor geçeceğini, ancak puan almak için mücadele edeceklerini belirtti, "İlk yarıda oynayacağımız daha 3 maç daha var. İçerde ve dışarıda karşılaşacağımız Kahramanmaraşspor, Sakaryaspor ve Sarıyer maçlarından en yüksek puanları toplamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

HABİP VE ALİ AYRILDI, ÜMİTCAN ÇALIŞIYOR

Giresunspor’da yönetim kurulunun kararıyla kadro dışı bırakılan futbolculardan Habip Tok ile Ali Ölmez Giresun’dan ayrıldı. Habip ve Ali’nin yönetim kurulu ile masaya oturarak sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettikleri bildirildi. İki oyuncu arkadaşlarıyla vedalaşarak tesislerden ayrılırken, kadro dışı bırakılan Ümit Can Batman’ın çalışmalarına alt yapı antrenörleri nezaretinde devam ettiği açıklandı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF