Galatasaray, önce ligi düşünecek


Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşen Galatasaray, öncelikle Süper Lig’de oynayacağı maçları düşünecek.

Sarı-Kırmızılı futbolcular, iki günlük iznin ardından İstanbul Bş. Bld. ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Fatih Terim’in, talebelerine Devler Ligi’nde yapacakları Real Madrid karşılaşmasından önce lige konsantre olmalarını istediği kaydedildi.

Milli Takım’ımızın Andorra ve Macaristan ile oynayacağı karşılaşmalar sebebiyle lige verilen arada yapacağı hazırlık maçlarının da Büyükşehir’e karşı bir taktik niteliği taşıdığı aktarıldı. Cim Bom önce kendi A2 takımıyla, ardından salı günü Türkiye Üçüncü Lig 1. Grup ekiplerinden İstanbulspor’la Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaşacak.

Aslan’ın Real Madrid ile yapacağı dev sınavın programı da belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde İspanyol ekibiyle yapacağı karşılaşma için iki gün önce bu ülkeye gidecek. İspanya’da da TT Arena’da oynanacak rövanş öncesi tur şirketleri kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu arada Galatasaray’la geçirdiği 5 sezonda 4 şampiyonluk 2 Avrupa kupası ve birçok başarı kazanan ‘Karpatların Maradonası’ lakaplı Rumen yıldız Gheorghe Hagi, Cim Bom’un Real Madrid’den aşağı kalır bir takım olmadığını söyledi. Hagi, Sarı-Kırmızılıların, Real gibi kontrataklarla öldürücü bir takım haline geldiğini belirtti ve 3 Nisan’da oynanacak çeyrek finalde şansının yüksek olduğunu iddia etti.