Kentin Altona semtinde Hospitalstrasse 117, Haus 7 Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe başta fenerbahçeliler olmak üzere, diğer takım taraftarlarından ve her kademeden çok sayıda katılım oldu.


Birlikten güç doğar

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan HFD Kadınlar Kolu Başkanı Ayşe Drebing gecede emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ettikten sonra, “Bu etkinliğimizi özellikle sevgiler gününe bağlamak istedik. Çünkü insanlar arasında sevgi çok önemlidir. Sevgi olan her yerde dayanışma ve birliktelik vardır. Atalarımız dahi 'birlikten güç doğar' diye boşuna dememişlerdir. Bizde insanları benzer etkinlikler gelecekte de düzenleyerek biraraya getirmeyi hedefliyoruz. Birlikte olursak o zaman çok daha güçlü oluruz” diyerek sevgililer gününü kutlayıp her gün sevgiler ve sevgi günü olduğuna dikkat çekti.



Spor dostluktur

Daha sonra söz alan HFD Başkanı Mustafa Çömlek ise, “Spor insanlar ve özellikle gençler arasında çok önemli bir dostluk bağıdır. Bu dostluğa katkı amaçlı HFD olarak daha öncede çok sayıda etkinlikler gerçekleştirdik ve bunu gelecekte de yapmayı sürdüreceğiz. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi bütün takım taraftarları da dosttur. Herkesin tuttuğu bir takım vardır ama bunun temelinde güzellikler, dostluklar olduğunu hatırlamalıyız. Etkinliğimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi ve herkesin sevgiler gününü kutladı.



Başkan yüzükleri taktı

Zengin bir eğlence programı sunulan gecede katılımcılardan Cem Güneyli, bayan arkadaşı Gönül Dağdeviren'e bir sürpriz yaptı. Birlikte geleceğin ilk adımı olan söz yüzüyü taktı.



HFD Başkanı Mustafa Çömlek kırmızı kurdeleyi kesip yüzükleri taktı ve kendilerini tebrik etti. Ardından sanatçılar Şükrü Peker ve ekibi, piyanist – şantör Süleyman, Ali Çetinkaya sahne alarak birbirinden güzel parçalar seslendirdiler.

 

Misafir sanatçılardan Özcan Süer, Turan Vurgun, Ali Kurtuldu'da söyledikleri eserlerle yoğun alkış topladı. Muhteşem geçen gecede müzikseverler sabahlara kadar dans ederek eğlendi ve sevgilerini tazelediler.