Kırmızı siyahlı futbolcular teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde Marsilya maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehirsporlu futbolcular Perşembe günü Atatürk Stadyumu'nda oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp ikinci maç için avantaj elde etmek istediklerini söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün de Marsilya'yı yeneceklerine inandıklarını ifade ederek, "Marsilya Fransa'da defalarca şampiyon olmuş, Avrupa'da boy göstermiş bir takım. Biz Marsilya maçında futbolcularımızdan kendi performanslarını sergilemesini istiyoruz. Rakip bizim için önemli değil. Bu yüzden rakip kim olursa olsun maça galibiyet için çıkıyoruz. Marsilya'yı yeneceğimize inanıyoruz" dedi.

Eskişehirspor'da sakatlığı süren Sezgin'in Marsilya maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal ile aralarında tartışma çıkan ve adı Trabzonspor'la gündeme gelen golcü futbolcu Batuhan'ın ise durumunun daha sonra belli olacağı bildirildi.

Bu arada Eskişehirspor'un Perşembe günü saat 21.45'de Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı Marsilya maçında bilet fiyatları Açık Tribün 30 TL, Kapalı Tribün ve Misafir seyirci Tribünü 50 TL, VIP Tribünü de 200 TL olarak belirlendi.