Kırmızı siyahlı takımın futbolcuları, Kulüp Başkanı Halil Ünal, teknik direktör Ersun Yanal ile kulüp yöneticileri ve teknik kadro sabah saatlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na geldi. Eskişehirspor kafilesiyle birlikte özel uçağa Vali Kadir Koçdemir, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Koşarsoy ile basın mensupları bindi.

Fransa'da 180 kişilik kafileyle gittiklerini belirten Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, sakatlığı süren Sezgin'in dışında eksik futbolcularının bulunmadığını söyledi. Marsilya maçında hedeflerinin turu geçmek olduğunu ifade eden Ünal şöyle konuştu:

"Marsilya dünya takımları içerisinde ilk 10'da yer alabilen bir takım. Ama her zaman her yerde söyledik. Kimsenin büyüklüğü bizi enterese etmiyor. Bizim için büyük olan Allah. Futbol bir mücadele oyunu. Futbol bir inanma meselesi. Bizim oyuncularımızın da bu meselede yeterli olduğunu düşünüyoruz. Avrupa'da mücadele edecek takımlara da bir Anadolu takımının Marsilya'yı da eleyebileceğini göstermek istiyoruz. Onun için çok iyi hazırlandık. İnanarak gidiyoruz. İnşallah Marsilya'yı yeneceğiz ve turu atlayacağız, play-oflara kalacağız. Hedefimiz gruplara kalmak ama önceki hedefimiz Marsilya. Skor şansları yüzde 50, 50 gibi. Sadece 0-0 onlara yarıyor. Gollü beraberlikler bile bize yarıyor. İnşallah top bizi sevecek, arkadaşlarımız da gerekli mücadeleyi verecekler."

Sezgin'in ameliyat geçirdiğini ve bu nedenle bir süre sahalardan uzak kalacağını belirten Halil Ünal, Batuhan'ın ise Marsilya kadrosuna alınmadığı söyledi.

Eskişehirspor'un Marsilya ile 60 bin kişilik Veledrome Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle 17 bin kişilik Parsemain Stadyumu'nda karşılaşacak. Saat 21.45'te oynanacak ve TRT Haber'in naklen yayınlayacağı karşılaşmaya Eskişehirspor muhtemelen şu 11'le çıkacak:

Buffin- Veysel, Servet , Diego, Dede - Erkan, Hürriyet, Alper, Malecki - Nuhiu, Kamara