Elazığspor Futbol Şubesi sorumlusu Zafer Yetiş, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Öncelikle iç transferde takımdan ayrılacak futbolcuların kulübe çağırılarak kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini belirten Yetiş, ilk olarak kaleci Erşen ile yollarını ayırdıklarını söyledi. Takımın iskeletini bozmadan takviyeler yapacaklarını söyleyen Yetiş, 12-13 futbolcunun takımdaki yerlerini koruyacağını kaydetti.

Yetiş, "Bunun yanı sıra 8–9 tane takviye ile Süper Lig'e hazır bir Elazığspor oluşturacağız. 6 tane yabancı hakkımızı mutlaka kullanacağız. Ligimizi tanımalarından dolayı Türkiye liglerinde oynamış yabancılar tercihimiz olacak. Basında çıkan birkaç isim var, onlarla görüşmelerimiz hala devam ediyor. İnşallah bir pürüz çıkmazsa anlaşmalarımızı en kısa zamanda yapıp kamuoyuna duyuracağız. Bunu yanı sıra yine Türkiye liglerinde oynayan kaliteli futbolcularla da görüşmelerimiz devam ediyor. Elazığspor'a yakışır bir transfer yapıp sezonu inşallah iyi bir şekilde geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

STADIN YENİLENME ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK

Elazığspor Futbol Şube sorumlusu Zafer Yetiş, Atatürk Stadyumu'nun zemininin değişeceğini ifade ederek, çalışmalara başlanacağını söyledi. Yapılacak çalışmaların lige yetişeceğini belirten Yetiş, "Şu anda stadın zemin değişimi ile ilgili çalışmalara birde allatan ısıtma sistemi uygulanması gerekiyordu. O proje kapsamında yoktu ve o da ekletildi. Bu hafta sonu ihale aşamasına gelecek ve sezona yetiştirilmesi hızlı bir çalışma yapılacak" dedi.

BURSA'DAN JEST

Bu arada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Elazığ merkezindeki Gazi Caddesi’ne Elazığspor ve Bursaspor’un dev bayrağını astırarak, "Elazığspor’a Süper Lig’de başarılar dilerim" yazdırdı.