Bulak, oynayacakları her karşılaşmanın önemli olduğunu belirterek zor bir engel olan Sakaryaspor maçını galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Böylesine maçların her zaman çok kritik olduğunu ifade eden Bulak, şöyle konuştu:

“Çünkü kaybedeceğimiz her puan bizi yarıştan uzaklaştırır. Maçın ilk yarısında beklediğimiz oyunu oynayamadık. Çünkü kontrollü oynamak zorundaydık. Rakibimiz geçen hafta lider Elazığspor önünde 3-1 mağlubiyetten 3-3 beraberliği yakalamıştı. Başlarında Yılmaz Vural gibi kurt bir hoca var. Bu gibi ekiplere karşı oynamak gerçekten zordur. Böylesine takımlar karşısında dikkatli olmak zorundasın. Maçın ikinci yarısında tempolu oynadık. Oyuncularım yüreklerini ortaya koyarak kazandı.”

“KONTROLLÜ VE TAKTİKLİ OYNAMAK ZORUNDAYIZ”

Ligde her geçen gün daha stresli haftalar, günler ve saatlerin kendilerini beklediğini ifade eden Bulak ,”Ancak zaten işimizin gereği bu. Strese karşı koyarak dayanıklı olup, maç kazanmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki kritik haftalarda taraftarımız daha da yoğun bir şekilde bizi desteklemeli. Rizespor olarak kalan maçlarımızda kontrollü ve taktikli oynamak zorundayız” dedi.

JALLOW CEZALI

Bu arada Çaykur Rizespor’un gol silahı Ousman Jallow, Sakaryaspor maçında gördüğü sarı kart sonucu cezalı duruma düştü. Jallow, önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Güngörenspor maçında forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor, bir günlük aradan sonra Güngörenspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.