Salı akşamı oynadıkları Adanaspor maçını kazanmak için her şeyi yaptıklarını, ancak gol bulamadıklarını belirten Giray Bulak, şöyle devam etti:

"Ligde 13 puan geriden geldik ve Akhisar Belediyespor maçında skoru 1-1’e getirdikten sonra gol yapamadık. 1 gol atsaydık, Süper Lig'e çıkacaktık ama golü onlar attı. Çok önemli 3 final oynadık. Ama bunların hiç birini kazanamadık. Oyuncularıma gayretleri için teşekkür ederim. Adanaspor'a karşı hiç bir zaman unutulmayacak bir tempoda ve kazanma arzusu içinde oynadık. Kazanamadığımız için de çok üzgünüm."

Hakemler konusunda duyduğu endişelerde haklı çıktığını da ifade eden Giray Bulak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Giresunspor, Akhisar Belediyespor ve Adanaspor ile oynadığımız 2 maçta aleyhimize bariz hatalar yapıldı. Rakip futbolcular, maçın ilk yarısında yerden kalkmadı. İlk yarı baştan oynatılmalıydı. Adanaspor maçında çok net gol pozisyonları bulduk. Ama golü yapamadık. Maçın hakemi Yunus Yıldırım aleyhimize çok yanlış düdükler çaldı. Jallow’un düşürülmesi çok net bir penaltıydı ama vermedi. Maalesef geçmişte yapılan hataların günahını biz çekiyoruz. Hakemlerin ve rakip oyuncuların yaptıklarını ben içime sindiremiyorum. İçim içimi yiyor. Ancak öncelik negatif olana geçiyor."