"LİG İKİNCİSİYLE OYNAYACAĞIZ"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maçın öneminin büyük olduğunu söyledi. Bu tip mücadelelerin havasının hep farklı olduğunu ifade eden Başkan Metin Kalkavan, şunları söyledi:

"Favori olmak, son maçlarda iyi ya da kötü sonuçlar almak önemli değil. Sonuçta ligde 2’inci sırada bulunan iyi bir takımla oynayacağız. Takımım böyle maçlara daha iyi konsantre oluyor, iyi mücadele ediyor. Bu sezon iç saha maçlarında bir sıkıntı yaşamıyoruz. Sahamızda kazanıp galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz."

"TAŞLAR YERİNE OTURDU"

Yeşil mavili takımında da taşların her geçen hafta biraz daha yerine oturduğunu vurgulmayan Başkan Kalkavan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sezon başından beri önemli sakatlıklar olmasına rağmen bunlar takımı çok fazla etkilemedi. Geniş bir kadromuz var ve bu kadronun daha iyi işler çıkartacağı kesin. Bu açıdan ligin geride kalan kısmında taraftarımız daha iyi bir Çaykur Rizespor izleyecek. Çaykur Rizespor, Rize’nin takımı. Taraftarımızın her şeyi bir kenara koyarak takımına sahip çıkması gerekiyor. Rize Şehir Stadı'nda keyifli, coşkulu ortamlar istiyoruz. Buna bizim değil, takımın ihtiyacı var. Bu takım Rize'nin varlığı."

CUMHUR, CENK VE MESUT'TAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizesporlu Cumhur, Cenk ve Mesut, iddialı açıklamalarda bulundu. Ligde geride kalan 9 haftada 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldıklarını hatırlatan Cenk, şöyle konuştu:

"Lige iyi bir başlangıç yaptık. İyi bir hava yakaladık. Bunu sürdürmek istiyoruz. Teknik heyet, Kayseri Ercişyesspor hakkında bize gerekli bilgileri verdi. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Hedefimiz mutlak galibiyet. Bu müsabakada kendimize de güveniyoruz."

Cumhur ise, "Ligde iyi bir seri yakaladık ve bunun devamını getirmek zorundayız. "Rakibimizi kesinlikle yeneceğiz" derken Mesut, "Biz sahada gerekeni yapacağız. Taraftarımızda bizi yalnız bırakmasın. 3 puan alacağız" diye konuştu.

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu şöyle:

Loriya-Orhan, Onur, Mesut, Murat- Fahri, Cumhur, Kenan, Cenk- Jallow, Uche

Karşılaşmanın kale arkası bilet fiyatları 1 lira olarak belirlenirken Maraton Tribünü fiyatı da 10 lira olarak açıklandı.


MK-(TM/AÖ) FOTOĞRAF