Bursasporlu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BURSİAD) Başkanı Turgut Topçu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir açıklamanın ve düşüncenin izahı olamaz. Başkanın bu söyledikleri bugüne kadarki tüm TFF yönetimlerine iftira niteliğindedir. Kendisine sormak istiyorum, bugüne kadar bu görevi üstlenen yönetimlerin tümü Trabzonspor’un hakkını mı yemiştir. Federasyon yönetiminde Bursaspor’un temsilcisinin bulunmuyor olması Bursaspor’un hakkının yeneceği anlamına mı gelir diye de sormak istiyorum."

Türkiye Futbol Federasyonun bütün kulüplere eşit yakınlıkta olması gerektiğini belirten Turgut Topçu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye Futbol Federasyonu’nda Bursaspor’un temsilcisi yok diye kimse Bursaspor’u sahipsiz zannetmesin. TFF Yönetiminde Galatasaray gibi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü gibi tüm takımların birer temsilcileri var. Türkiye Futbol Federasyonu, yönetimde temsilcileri bulunan takımlarla temsilcisi olmayan takımlara farklı davranamaz. Bu tür açıklamalar futbol camiamıza yakışmayan türden ifadelerdir."