İbrahima Yattara'yı gündemine alan ancak menajerlerinin çıkardığı zorluk nedeniyle yıldız oyuncuyu transfer etmekten vazgeçtiğini açıklayan Bursaspor tecrübeli futbolcuyu yeniden gündemine aldı. Brüksel'de bulunan Gineli futbolcunun menajerleriyle birlikte bugün Türkiye'ye geleceği ve görüşme yapacağı öğrenildi.

"PARAYI İADE EDERİM"

Geçen sezon Suudi Arabistan’ın Al Shabab takımında 14 maçta forma giyip 4 gol atan Yattara’nın, "Benden beklediğiniz performansı alamazsanız vereceğiniz tüm paraları geri iade edeceğim" şeklinde sözleşmesine madde yazdıracağı öğrenildi.

MERSİN İDMANYURDU'NUN DA GÜNDEMİNDE

Öte yandan tecrübeli futbolcu için Mersin İdmanyurdu'nun da devrede olduğu belirtildi. İki kulübün istediği futbolcudaki son durumun bugün netlik kazanacağı, Bursaspor'un transferde daha önde olduğu ifade edildi.

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM: BİR İHTİMAL

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Yattara transferi ile ilgili Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Bu transferin bir ihtimal olabileceğini ifade eden Sağlam, "Bugün netlik kazanır. Bir ihtimal olabilir" diye konuştu.

YATTARA: BUGÜN GELİYORUM

Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu'nun gündeminde olan Yattara da Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı. Bursaspor ile görüşmelerin olduğunu doğrulayan yetenekli futbolcu, "Bugün İstanbul'a geleceğim. Bursaspor ile görüşeceğiz. Henüz hangi takım olduğu belli değil. Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu ile görüşüyoruz bugün de bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu. 

İNGİLTERE'DEN YILDIZLA GÖRÜŞME

Öte yandan Bursaspor'un İngiltere Premier Ligi'nde 11 yıldır forma giyen yıldız bir isimle görüşmeye başladığı öğrenildi. Galatasaray'ın da bu transfer için devrede olduğu ve yeşil beyazlıların temaslarını yoğunlaştırdığı ifade edildi. Futbolcunun ismi fiyat arttırımı yapılmaması için ise sır gibi saklanıyor.



EK(İA/Aİ)