16'NCI RANDEVU

Bursaspor, rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bugüne kadar 15 mücadelede karşı karşıya geldi. İki ekibin oynadığı 15 maçta Bursaspor, 7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 5 beraberlik aldı. Bu sezon rakibiyle 2 kez karşılaşan yeşil beyazlı takım, ilk mücadelen 0-0’lık beraberlikle ayrılırken ikinci karşılaşmadan ise 2-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı. Bursaspor, oynanan 15 maçta 22 gol attı, kalesinde ise 9 gol gördü.

OZAN YİNE YOK

Bursaspor'da, Ankaragücü maçında sakatlanan ve takımla antrenmanlara başlayan Ozan İpek, idman eksiği ve sakatlığının tam düzelmemesi nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı kadrosuna alınmadı. Gözde futbolcunun yerine sol sanatta yine Vederson'un oynayabileceği belirtildi.

WEBO'YA DİKKAT

Bursaspor'un yarın kendi sahasında oynayacağı müsabakada en dikkat edeceği oyuncu, rakibinin sezon başında İspanya’nın Real Mallorca takımından transfer olan golcü oyuncu Pierre Webo olacak. Webo, bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 13 gol, 5 asist ile takımın en etkili oyuncusu oldru.

HAKEM ŞİMŞEK

Yarın saat 15.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek’in yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Murat Türker olacak.

Bursaspor, Barış Şimşek'in yönettiği 10 karşılaşmada 2 galibiyet 3 mağlubiyet ve 5 beraberlikle aldı. Yeşil beyazlılar, bu maçlarda rakip filelere 6 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Bursaspor'un yarınki karşılaşmaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson, Basser, Serdar, İbrahim, Hakan, Sestak, N'Diaye, Adem, Vederson, Batalla, Pinto"