Bir televizyonun spor programına katılan Ertuğrul Sağlam, gözde oyuncusunun durumuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Ozan'ı biz 2'nci Lig'den aldık, buralara kadar getirdik. Milli atkıma seçildi. Bu dönemde daha olgun davranabilirdi. Ozan'ın takıma dönmesiyle ilgili düşüncemiz yok. Takımda disiplinsizlik olduğu konuşuldu. Böyle bir şey yok. Ufak tefek sorunlar oluyor, ancak biz bunları kendi içimizde hallediyoruz. Gruplaşma tarzı şeyler, bizim bulunduğumuz yerde olmaz."

"BUNUN KARŞILIĞI İHRAÇ MIDIR?"

Fenerbahçe karşılaşmasının sonlarına doğru hakem Yunus Yıldırım tarafından oyun dışına atılmasını da değerlendiren Ertuğrul Sağlam, bu konuda şöyle konuştu:

"Bir anda sinirlendim ve su şişesine vurdum. O dakikaya kadar hakemle en ufak kötü bir diyaloğumuz olmadı. Hatta en sakin maçlarımdan biriydi. Ancak 4'üncü hakemin uyarısıyla atıldım. Bu ülkede yedek kulübesini tekmelediler, neler neler yaptılar, hiçbiri atılmadı. Bu hareketin karşılığı ihraç mıdır? Hakemler daha hoşgörülü olmalı. Uyarabilirdi, yapmadı. Ama benim de yapmamam gerekirdi."

"EKONOMİK PROBLEMLER ORTADA"

Ligide 8 hafta sonunda 10 puan topladıklarını hatırlatan Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kaybedilmiş bir şey yok. Biz bu farkı kapatırız. Güzel şeyler yaşayacağımıza eminim. Yeter ki birlik ve bütünlüğümüz olsun. Taraftarımızın transferlerin geç yapılmasıyla ilgili tepkisini anlıyorum. Biz de isterdik ancak olmadı. Ekonomik problemler ortada. Bu tepkiyi devam ettirmenin kimseye faydası yok. Herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım."


EK(İA/AÖ)