31'NCİ BULUŞMA

Bursaspor, rakibi Kayserispor ile ilk kez 1973-74 sezonunda karşı karşıya gelirken Kayseri'de oynanan maç yeşil beyazlıların üstünlüğüyle sona ermişti. Ligde son oynanan karşılaşmada ise yeşil beyazlılar Kadir Has Stadı'nda rakibini Batalla ve Stepanov'un golleriyle 2-0 mağlup etmişti. Bursaspor, Kayserispor ile ligde bugüne kadar oynadığı 30 maçtan 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda yeşil beyazlılar rakip filelere 27 gol bırakırken, kendi kalesinde de 27 gol gördü.

SAĞLAM ÜSTÜN

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Şota Arvelazde ile bugüne kadar 4 kez karşı karşıya gelirken, 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki yeşil beyazlılar bu karşılaşmalarda Şota'nın öğrencilerine 7 gol atarken kalesinde ise 1 gol gördü.

DÜDÜK ŞİMŞEK'TE

Yarın saat 20.00'de Kayseri Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını, Bahtiyar Birinci ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Mustafa Aydın. Bursaspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson, Basser, Serdar, İbrahim, Hakan, Sestak, N'Diaye, Musa, Ozan, Batalla, Pinto"


MKM(EK/Aİ)