Son bir haftadır yerli teknik direktörlerden Samet Aybaba, Mehmet Özdilek, Ziya Doğan, yabancı teknik adamların Ralf Rangnick ve Marcelo Bielsa isimleri Beşiktaş ile anılmıştı. Konu ile ilgili en somut açıklama futbol komite üyesi Ahmet Kavalcı'dan geldi.

Kavalcı, son günlerde adı Beşiktaş ile anılan teknik adamlar ile görüşebileceklerini ifade ederken, takımı yeni sezonda kime emanet edecekleri konusunda 1 hafta içinde kesin kararlarını vereceklerini söyledi

"Beşiktaş futbol komitesi olarak teknik adam konusunda henüz net bir karar almadık. Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezonda en doğru isim ile çalışmak için çok detaylı araştırmalar yapıyoruz. Ben bir isim veremem ancak yapacağımız tercih yönetim kurulumuzun ortak fikri ile ortaya çıkmış olacak. Son günlerde Beşiktaş ile adı anılan teknik adamlar listemizde yok diyemem. Seçimimizin yerli ve yabancı olacağı konusunda da bir belirleme yapmadık. Bizim için en önemli kriter yeni sezonda takımımız için en iyisini yapacak isim ile anlaşmaktır."

Ahmet Kavalcı Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Tayfur Havutçu'nun göreve devam edip etmeyeceği konusunda da netleşen bir durum olmadığını ifade etti.

"Önümüzdeki günlerde Tayfur Havutçu ile de görüşeceğiz. Kendisi ile yola devam etme seçeneğimiz de var. Yapacağımız görüşmeler sonrasında Yönetim Kurulu toplantımızda durumu geniş bir şekilde değerlendireceğiz. Kararımız bir hafta içinde belli olacak."


ÖÖ(UD/FG)