Sempatik tavırları ile sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Manchester United zaferi sonrasında Twitter'dan zafer fotoğrafı paylaştı.






Albayrak maç biter bitmez soluğu soyunma odasında alırken, basın toplantısı öncesinde Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i sohbet ederken yakaladı. 

İki tecrübeli teknik direktörün arasında fotoğraf çeken Albayrak, Manchester United zaferi sonrası bu mutlu anı Twitter'daki takipçileri ile paylaştı.

Albayrak: “Futbolcularımıza teşekkür ediyorum”

Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ise Manchester United maçına çok iyi hazırlandıklarını aktararak, şöyle konuştu:

“Çok da iyi oynadık. Maçtan önce kimsenin Kardemir Karabükspor maçına aldanmamasını, Manchester United'i yenerek ikinciliğimizi devam ettireceğimizi söylemiştim. Bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Herkesi tebrik ediyorum.”

Albayrak, Atatürk Havalimanı'nda çıkan olaylardan bu yana hiç uyumadığını ve zor bir gece geçirdiğini de sözlerine ekledi.

İşte Albayrak'ın paylaştığı o fotoğraf;