4-3-1-2’ye devam

Sneijder, Drogba ve Burak yine ilk 11’de forma giyecek. Fatih Terim, Türkiye’de sondönemde yabancı kontenjanı yüzünden kulübeye çektiği Riera’yı da sahaya sürecek



 İspanya’ya pazartesi akşamı giderek kampa giren Galatasaray, Real Madrid maçının son çalışmasını dün Santiago Bernabeu Stadı’nda gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılı futbolcular sadece ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda ısınma koşusunun ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Teknik Direktör Fatih Terim’in idmanın basına kapalı olan bölümünde taktik çalışmalar üzerinde durduğu kaydedildi. Terim’in özellikle ilk 11’de sahaya süreceği oyuncularla yakından ilgilendiği vurgulandı.


Sarı-kırmızılı hoca, Real Madrid’e karşı da sisteminden vazgeçmeyecek. Sneijder, Drogba ve Burak’ı ilk 11’de sahaya sürme kararı alan Fatih Terim son haftalarda başarılı bir şekilde uyguladıkları 4-3-1-2 sisteminden ödün vermeme kararı aldı.
Süper Lig’de yabancı kontenjanı yüzünden son haftalarda yedek soyunan Albert Riera da, Real Madrid’e karşı 11’de sahaya çıkacak. Teknik patron Terim, Bernabeu’daki atmosfere alışkın olan İspanyol oyuncuya defansın solunda şans tanıyacak.