Romatizmal hastalığı olanların günlük yaşamda bu hastalıkla ve ona bağlı ağrılarla nasıl başedilebileceğini içerecek toplantıya konuşmacı olarak Oberhausen'de Muayenehanesi bulunan Dr. Sertan Saraçbaşı davet edildi.

Genellikle yaşlı insanlarda görülen Romatizma hastalığı olanlar şu zorluklarla karşılaşırlar:

Ağrıyan, sızlayan Eklem yerleri, günlük yaşamda çok büyük yük olur. Maalesef Türkçe konuşan ve konuya ilgi duyanları aydınlatıcı, bilgilendirici fazla imkan bulunmamaktadır. Bu nedenle işte Ahlen Belediyesinin yaşlılara yönelik proje grubu Romatizma ile bu toplantıyı düzenlemiş bulunmaktadır. Romatizma hastalığı ve tedavisi, Romatizma nasıl oluşur ve belirtileri nelerdir?. Tüm bu sorulara o gün cevap aranacak Hekim Sertan Saraçbaşı konuya  ilgi duyanları bilgilendirecek.

Dr. Sertan Saraçbaşı sizleri aşağıda belirtilen yer ve tarihte önce sizleri Türkçe olarak bu hastalık konusunda bilgilendirecek, sonrada soruları yanıtlayacaktır. Romatizma konulu Bilgilendirme toplantısı ücretsiz olacaktır.

13 Kasım Çarşamba günü saat 16.00 da . „Im Burbecksort 57“ 59229 Ahlen adresindeki JuK Haus'da başlayacaktır . Sorularınız için görevli Memurlar:

Felix Ridder ( [email protected] ) yada Mehmet Tanlı ( 02382/59745 ).