Kentin Dammtor yakınında Mittelweg 11-12 adresinde Rudolf Steiner Haus Salonu'nda gerçekleşen oyunun prömiyerine her kademeden yoğun tiyatrosever katılarak salonu doldurdu.

İki dilde


Türkçe-Almanca iki dilde gerçekleşen oyunun rejisörlüğünü Naci Özarslan yaptı. Çalcaz Orkestrası eşliğinde gerçekleşen oyunun içeriği, Türk televizyonlarında reytingler kıran evlilik programlarında eş arayanlar ele alınıyor. “Özlem Abla” adlı televizyon programına evlenmek için başvuruda bulunan bayanların ve erkeklerin, eş adayından beklentileri komedi halinde dile getirilirken izleyicileri kahkahalara boğdu. 


Eski parçalar


Oyun esnasında 1970'li yılların sevilen ve eski parçaları seslendirilirken tiyatroseverler de zaman zaman parçalara eşlik ettiler. Oyunun sonunda bol bol alkışlanan oyuncular, daha sonra izleyicilerle sohbet ederek fikir alış verişinde bulundular. 




Özlem Kurt, Şükrü Erdoğan, Özlem Can, Said Pir Garabagi, Ufuk Çapacı,Sahar Terzi, Tarık Baltacı, Nalan Çelikkan, Devrim Varol, Cemile Karakoyun, Cemalettin Zeyrek, Emine Yeşiltepe, Evi Eichhorst, Tom Wodak ve Sandkastenfreunde ve Çalcaz Orkestrası oyunda sahne aldı.