Craig Redman, Türk Hava Yolları Yolcu Portreleri Kampanyası için havayolunun sponsoru olduğu takımların sporcuları ve marka elçisi olan sporculardan 12'sinin portresini kendine özgü tarzıyla yeniden yarattı. Bu portreler Barcelonalı Messi, Xavi, Iniesta, Pique ve Puyol’a; Manchester United'tan Rooney, Chicharito, Ferdinand, Nani ve Giggs’e ve diğer profesyonel sporcular Caroline Wozniacki ile Kobe Bryant’a ait.


Craig Redman, sporcu portrelerinin yanı sıra Türk Hava Yolları‘na özel küre, uçak ve dünya haritası da tasarladı. Yeni reklam kampanyasını bir basın açıklamasıyla duyuran THY Basın Müşavirliği , "Türk Hava Yolları Yolcu Portreleri kampanyası, yazılı ve görsel basın, açık hava ilanları ve web uygulamalarıyla uluslararası alanda yayınlanarak Türk Hava Yolları markasını geniş kitlelerle buluşturmayı hedefliyor" denildi.


Sanatın alışılmadık ve ayrıştırıcı gücünü sporla buluşturdukları belirtilen açıklamada Türk Hava Yolları Yolcu Portreleri kampanyasında yer alan tüm portrelerin dünyanın çeşitli havaalanlarında sergileneceği ve futbolculara ait portreler ise takımların evi olan Barcelona ve Manchester’da düzenlenecek sergilerle tüm sanat ve spor severlerin beğenisine sunulacağı bildirildi.


THY, sanatçı Craig Redman’ın kampanyaya ilişkin bir videosunu da yayınladı.


MÇ (MK) (FOTOĞRAF)