Türk Polis Teşkilatı'nın 167'nci Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Toplum Destekli Polis Şubesi'nde görev yapan polis memurları ile Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret edip, çikolata ve kolanya ikram etti. Polis okulu öğrencilere yaşlılara kırmızı karanfil dağıttı. Polis memurları ve öğrenciler, yaşlıların ellerini öpüp, onlarla bir süre sohbet etti.

Toplum Destekli Polis Şubesi Müdürü Ahmet Sert, yaşlılara olan sevgi ve saygıyı her zaman sürdürmenin önemli olduğunu belirterek, ''Huzurevinde kalan büyüklerimizi zaman zaman ziyaret edip, hatırlarını soruyoruz. Onlara toplum olarak çok şey borçluyuz. Onları daima hatırlamalı, aramalı ve saygı göstermeliyiz. Burada kalan büyüklerimiz hepimizin başımızın tacıdır'' dedi.

Dinlenme salonunda verilen mini konserin ardından, huzurevi sakinleri ile polis memurları ve polis okulu öğrencileri oyun havası eşliğinde karşılıklı oynayıp eğlendi. Huzurevinde kalan 78 yaşındaki Güllü Sönmez'in oyunu büyük beğeni topladı.



VD(OE/CK)