2009'da evlenen Şerif ve Tuncay Çoban çiftinin ilk çocukları Furkan, sağlıklı dünyaya geldi. İkinci çocukları Melek ise sol el ve sol ayağı 6, sağ ayağı ise 3'ü birbirine birleşik 7 parmaklı ve kalbi delik olarak dünyaya geldi. 2 kilo 800 gram doğan Melek, 2'nci ayından itibaren hızla kilo almaya da başladı. Sadece anne sütüyle beslenen Melek, henüz 8 aylık olmasına rağmen 15 kiloya ulaştı.

Kızını kilo sorunu nedeniyle hastaneye götürdüğünü belirten Şerif Çoban, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisinin yarım kaldığını söyledi. Eşinin inşaatlarda iş bulursa çalıştığını ve sigortasının bulunmadığını belirten Şerif Çoban, şöyle dedi:

"Kızımı buradaki hastaneye götürdüğümde İstanbul'a sevk ettiler. 2 ay boyunca İstanbul'a gidip geldim. Daha sonra her ay kontrol için İstanbul'a çağırdılar. Ancak maddi imkanımız olmadığı için gidemedik. Yeniden buradaki hastaneye götürdüm. Bu sefer de Düzce'de bir hastaneye sevk ettiler. Oraya da her ay gidip tahlil yaptırıyoruz. Parmakları fazla, kalbi de delik. Ancak onlarla ilgili şu an bir sıkıntısı yok. Ancak her geçen gün kilo almaya devam ediyor. Ben çocuğumun yaşamasını istiyorum. Tedavisini yaptırabilmek için yardım bekliyorum."



İÇ(EE/BT)