2'nci Amatör Küme'de mücadele eden Acılık Esnafspor ile Subatanspor, geçen 17 Haziran'da Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda karşılaştı. Maçın 69'uncu dakikasında rakibine arkadan sert müdahale edince kırmızı kartla oyun dışı kalan Subatanspor'dan Serkan Demir, Şen'e tepki gösterdi. Demir, Şen'e kafa attı. Aldığı darbeyle yere yığılan Şen, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burnunun kırıldığı saptanan Şen, ameliyata alındı. Gözaltına alınan futbolcu Serkan Demir ise ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

Tedavisinin ardından taburcu olan Fatih Şen, futbolcudan şikayetçi oldu. Savcılık soruşturması sonunda Serkan Demir hakkında, 'Kasten adam yaralamak' suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada hakem Fatih Şen hazır bulunurken, tutuksuz yargılanan sanık Serkan Demir katılmadı.

Fatih Şen, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Duruşma, Serkan Demir'in dinlenmesi için ertelenirken, Demir'in duruşma bittikten sonra adliyeye geldiği ve duruşmaya yetişemediği öğrenildi.



GG(EE/BT)