Hürriyet Mahallesi ilçe stadı karşısındaki bir kahve önünde Feyzi Özdal(46) oturduğu sırada, aralarında daha önceden husumet bulunan Ahmet ve ve Hasan Ş. kardeşler, 16 VY 216 plakalı otomobille kahvenin önüne geldi. Araçtan iner inmez Feyzi Özdal'a saldıran iki kardeşten biri üzerindeki tabancayı çıkarttı, diğeri de araçta getirdiği tüfeği aldı. Çıkan kavgada Feyzi Özdal tabancadan çıkan kurşunla iki bacağından yaralandı. Daha sonra silah ile Feyzi Özdal'ın başına vuran kardeşler, çevredekiler müdahale edince geldikleri araca binerek uzaklaştı.

AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK

Yaralıya ilk müdahale, çevredeki vatandaşlar tarafıdan yapıldı. Daha sora çağrılan 112 acil servis ambulansıyla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özdal, burada yapılan tedavinin ardınan hayati tehlikesi bulunması nedeniyle ambulans helikopterle Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan Polis, 2 boş kovan ve 2 dolu tabanca fişeği buldu. Polis, saldırıdan sonra kaçan kardeşleri yakalamak için çalışma başlattı.

HB(FK/COŞ)