Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, işadamı Osman Nakıpoğlu'nun oğlu Bahaeddin Nakıpoğlu ile İbrahim Öz'ün kızı Nur Şura Öz'ün nikah şahitliğini yaptı.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Macaristan Fahri Konsolosu olan Bahaeddin Nakıboğlu, Rinak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öz’ün kızı Şura Öz ile dünya evine girdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in kıydığı nikah töreninde çiftin şahitliklerini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yanı sıra, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Naksan Holding Onursal Başkanı Şıh Mehmet Nakıboğlu ve Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu yaptı.

ÇOCUK SAYISI SÖYLEMEDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç nikahta çifte sağlık ve mutluluk diledi. Arınç, "Her iki evladımızı candan tebrik ediyorum. Biz evliliğe çok önem veriyoruz. İnancımız, geleneklerimiz, örf ve adetimiz bunu emrediyor. Gençler vakti geldiğinde mutlaka evlenmeliler. Allah onlara birbirinden güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Başbakanımız bir rakam veriyor, ama ben rakam vermekten yana değilim. Allah diledikleri kadar, gönüllerince evlat versin" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise nikah cüzdanını gelin Şura Öz’e vererek mutluluklar diledi. Basına kapalı gerçekleşen törene çok sayıda davetli katıldı.



ZG (YB/RT)