Ziegler: "Stresli bir transferdi"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Reto Ziegler ayağının tozuyla gaztecilerin sorularını yanıtladı.


Fenerbahçe'nin Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Reto Ziegler, İstanbul'a geldi ve ayağının tozuyla açıklamalar yaptı.

Arkadaşları ile tekrar buluşmaktan oldukça mutlu olduğunu ifade eden İsviçreli oyuncu, "Çok büyük bir takımız ve motive bir durumdayız. 3 kulvarda birden mücadele edeceğiz. Arkadaşlarımı burada bırakmıştım. Onlarla tekrar birlikte olacağım için çok mutluyum. Bu renklere hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Biraz stresli bir transferdi son gün olması sebebiyle. Rusya ve İtalya arasında bazı görüşmeler vardı. Sonuç olarak çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Ziegler daha önceki dönemde Fenerbahçe'de geçirdiği kiralık sezonunun ardından Lokomotiv Moskova'ya kiralık olarak gitmişti.

İSVİÇRE BASINI, ZİEGLER'İN ARZUSUNA KAVUŞTUĞUNU BELİRTTİ

İsviçre Devlet Televizyonu TSR 2'nin spor programındaki haberde, "Reto Ziegler'in hep hayalinde olan Fenerbahçe'ye dönme arzusu gerçekleşti" denildi.
Haberde 27 yaşındaki İsviçre'li Reto Ziegler'in, Rus Lokomotif Moskova ekibinde mutlu olmadığını, tek arzusunun tekrar sarı lacivertli formayı giymek ve İstanbul'da oynamak istediğini yakın çevresine devamlı olarak ifade ettiği belirtti.
Ayrıca Ziegler'in futbol hayatına Fenerbahçe'de devam etmek istediği vurgulanarak, "Reto Ziegler, halen İtalyan Juventus'un kontratlı oyuncusu. Sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de oynayacak ama Ziegler'in esas amacı sezon sonundan sonra da Fenerbahçe'de kalmak ve burada futbol hayatına devam etmek" ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan haberde Ziegler'in Fenerbahçe formalı bir resmi de yayınlandı.