DİKKAT ÇEKİCİ KAMPANYALAR

Sadri Şener Sosyal Tesisleri’nden ve web üzerinden satışı yapılacak kombine kartlarda, 14 Temmuz’a kadar eski kart sahiplerine hak tanınacağı, daha sonra da genel satışın başlayacağı açıklandı. Trabzonspor internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Kombine kart satışlarında eski kart sahipleri 13 Temmuz’a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekler. Genel satış dönemi ise 14 Temmuz’da başlayacak. Bunun yanında isteyen taraftarlarımız 4-13 Temmuz tarihleri arasında geçen yıl satılmamış yerlerin sahibi olabilecek. Mevcut kombine kart sahiplerine yüzde 10, bayanlarla, 2000 ve yukarı doğumlu çocuklara da yüzde 25 oranında indirim uygulanacak."

Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde 5 taksit imkanının sağlanacağı belirtilen kulübüns açıklamasında Vakıfbank, VakıfBank Trabzonspor Taraftar Kredi Kartı ve Denizbank Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı ile yapılacak kombine kart alımlarında yüzde 10 indirim ile 12 taksit fırsatı tanınacağı vurgulanırken şöyle devam edildi:

"AVRUPA KUPALARI DA İZLENECEK"

"VakıfBank Trabzonspor Taraftar Kredi Kartı ile alışveriş yapan taraftarlarımıza banka tarafından 6 aylık Trabzonspor Resmi Dergisi aboneliği hediye edilecek. Kombine kartlarımız satın alındığı anda teslim edilecek ve Avrupa Kupaları dahil tüm resmi müsabakalarda geçerli olacak. Kombine kart sahibi olmak isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Merkezi dışında internet sitemiz aracılığıyla da satın alımı gerçekleştirebilecekler. Web üzerinden gerçekleştirilecek satışlarda alınması düşünülen koltuklarda sahanın görüntüsünü izleme fırsatı bulunabilecek. Web sayfamızdan kombine kart satışları 14 Temmuz tarihinde başlayacak."

EN UCUZ 300 TL

Trabzonspor’un yeni sezondaki kombine kart fiyatları ise şöyle açıklandı:

"Kale arkası: 300, Maraton E-H: 350, Maraton A-D: 450, Maraton B-C-F-G: 600, Kapalı A-D-E-H: 1.250, Kapalı B-C-F-G: 1.500, VIP: 3.000 TL."

REKLAMDA FUTBOLCULAR KULLANILDI

Trabzonspor, taraftarlarını kombine kart almaya futbolcularının yer aldığı reklam kampanyasıyla davet etti. Gazete ve internet sitelerinde yayınlanan reklamlarda, "Kombineni al Colman’ı yalnız bırakma", "Kombineni al Halil’i üzme", "Kombineni al Tolga’nın hırsına hırs kat", "Kombineni al Zokora’yı bekletme" sloganları kullanıldı. Ayrıca, "En zor anında takımının yanında olmak, bütün 61'inci dakika coşkularını birlikte yaşamak, bordo maviyle zaferden zafere koşmak için tribündeki yerini al, takımını yalnız bırakma" ifadesi de yer aldı.

HEDEF 20 BİNİ GEÇMEK

Geçen yıl yaklaşık 17 bin kombine kart satışı gerçekleştiren bilet satışında bu sezon hedefin 20 bini geçmek olduğu bildirildi. 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yeni yapılan tadilatla birlikte stadın kapasitesinin 25 bini aşacağı, kulübün tribünlerin en az yüzde 75’ini kombine kartlarla doldurmayı amaçladığı belirtildi.

TRABZONSPOR PÜRNEŞE

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde iki ayrı sahada kondisyon ve top çalışması şeklinde gerçekleşen antrenmana izinli olan Burak ile hafif sakatlığı bulunan Henrique katılmadı.

Antrenmanın ilk bölümünde Şenol Güneş’in öğrencilerine neşeli oyunlar oynatması üzerine sahadan kahkaha ve alkış sesleri eksik olmadı. Güneş’in de antrenmanda neşeli tavrı dikkati çekti. İkinci bölümde ise şut ve koordinasyon çalışması yapan bordo  mavililerde kaleyi bulan şutların fazla olduğu gözlendi.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)