Kırmızı siyahlı kulüple görüşmelerin son aşamaya geldiği, Asbaşkan Nevzat Şakar’ın bu hafta içinde Eskişehir’e giderek transfere netlik kazandırabilyeceği öğrenildi. Trabzonspor'un Alper için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Eskişehirspor’a 2 milyon euro ve takas için bir futbolcu önerisinde bulunduğu bidirildi.

Trabzonspor’da takas için geçen yıl Gaziantepspor’a kiralanan Sapara’nın ismi ön plana çıktı. Alper Potuk’un ise 2 kulüp arasındaki görüşmelerin bitmesini beklediği belirtildi.

HENRİQUE MORAL DEPOLUYOR

Trabzonspor’un geçen yıl Belçika’nın Wasterloo Kulübü'nden aldığı Brezilyalı genç forvet oyuncusu Paolo Henrique, ülkesinde tatil yapıyor. Sezonu 3 golle kapatırken ilk 11’de sürekli forma şansı bulamayan Henrique, sezonun sona ermesinin ardından ülkesi Brezilya’ya gitti. Sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı oyuncu, arkadaşları ve ailesiyle tatilin tadını çıkarmaya başladı, kendisine ait twitter adresinden tatil fotoğraflarını paylaştı. Arkadaşlarıyla denize girip tekne gezisi yaptığı ve plajda çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Henrique, sezonun yorgunluğunu atmaya çalıştığını belirtti.

BURAK’TAN YALANLAMA

İstanbul’da gittiği bir gece kulübünde Selçuk İnan ve Bekir İrtegün’le eğlenirken başka bir grupla kavga ettikleri iddia edilen Burak Yılmaz, twitterden olayı yalanladı. Burak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gazete ve internette çıkan kavga olayı, tamamen yalandır, yalan haberdir. Benimle uzaktan yakından alakası yoktur" ifadesini kullandı.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)