DİVAN KURULU ÇİÇEK VERDİ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ve üyeler, kaptan Tolga Zengin'e çiçek vererek takıma desteklerini bildirdi. Ali Özbak, burada bordo-mavili futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

''Şu anda kötü sonuçlar alıyor olabiliriz. Ancak biz tüm futbolcu kadrosuna ve teknik heyete güveniyoruz. Bu günleri de atlatarak yeniden iyi sonuçlar almaya başlayacağınıza inanıyoruz. Trabzonspor, tarihinde böyle kötü günlerin üstesinden gelmiş bir kulüptür. Bugünleri yine sabırla atlatacaktır.''

Kaptan Tolga Zengin de kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, ''Bu desteğiniz bizi çok mutlu etti. Biz de elimizden geleni yaparak bir an önce iyi sonuçlar alıp takımı hak ettiği yere taşıyacağız'' dedi.

ADRİAN’A BURUK DOĞUM GÜNÜ

Antalyaspor maçında bordo – mavili forma altındaki ilk golünü atan Trabzonspor’un Polonyalı oyuncusu Adrian, antrenman öncesinde doğum gününü kutladı. 26 yaşına giren Adrian, takım arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Bugün hiçbirimizin mutlu olmadığını biliyorum. Ama dün akşamdan daha iyi oynayarak önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum'' dedi. Adrian daha sonra arkadaşları ve teknik direktör Şenol Güneş'in alkışları arasında pastanın mumlarını üfledi. Adrian'a pastasından ilk dilimi kaptan Tolga Zengin ikram etti.

CELUSTKA VE VİTTEK YOK

Trabzonspor antrenmanına izinli olan Vittek ve hafif sakatlığı bulunan Celustka katılmadı. Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, hafif bir çalışmanın ardından soyunma odasına giderken diğer oyuncular yarı sahada topla çalışma yaptı. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek. Trabzonspor’un antrenmanını Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve bazı yöneticiler de izledi.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)