Şampiyonada Azarenka, Williams, Kerber ve Li Na, Kırmızı Grup'ta; Sharapova, Radwanska, Kvitova ve Errani ise Beyaz Grup'ta mücadele edecek.

Çırağan Sarayı'nda dün gece yapılan kura çekiminde birbirinden güzel kıyafetler ve şıklıklarıyla göz kamaştıran kadın tenisçilerden Maria Sharapova hedefinin birincilik olduğunu söyledi.

Rus sporcu, çok hoşlandığı Türkiye'de özellikle de İstanbul'da bulunmaktan mutlu olduğunu söylerken, "Türkiye'de çok sayıda hayrana sahibiz. Güzel anlar yaşıyoruz. Umarım çok sayıda insan beni seyretmeye gelir. Hedefim birincilik, bu güzel şehirden mutlu son ile ayrılmak istiyorum" dedi.

Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Belaruslu Victoria Azarenka, bu yıl bütün hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Geçen yıl da burası çok güzeldi" şeklinde konuştu.

ABD'li Serena Williams çok güzel bir yaz geçirdiğini vurgulayarak, "Çok çalıştım. Herkes buraya gelmek için elinden geleni yaptı. Ben de elimden geleni yaptım. Müthiş bir sezon geçirdim" ifadelerini kullandı.

Polonyalı Agnieszka Radwanska, Alman Angelique Kerber, Çek Petra Kvitova, İtalyan Sara Errani ve Çinli Li Na da bu turnuvada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.


OSS(UD/FG)