Quaresma'ya Lizbon'da şok!

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, ülkesinde, ailesi ile birlikte gittiği Adalet Saray'ında tatsız anlar yaşadı.

 

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, ülkesinde büyük bir şok yaşadı.

Portekiz basınındaki haberlere göre; yıldız futbolcu, Lizbon'da Çarşamba öğleden sonra ailesi ile birlikte gittiği Adalet Saray'ında, annesinin saatini çalan kapkaççıyı kovalarken araya giren polis memuruna saldırdığı için gözaltına alındı. 

PERŞEMBE GÜNÜ MAHKEMEYE ÇIKACAK

Lizbon Emniyet Müdürlüğü tarafından doğrulanan olay sonrasında Quaresma gözaltına alınırken; saldırdığı polis memurunun ise tedavi olmak üzere hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

Gözaltına alınan Portekizli yıldız futbolcu Quaresma daha sonra ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı ancak 29 yaşındaki ismin Perşembe günü mahkemeye çıkacağı öğrenildi. 

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMA YAPACAK

Yaşananların ardından siyah-beyazlı kulübün, resmi internet sitesinden bir açıklama yapacağı ve olayın nasıl olduğu konusunun aydınlatılacağı ifade edildi.

Öte yandan Quaresma'nın tutuklanması halinde sözleşmesinde fesih maddesi bulunmadığı kaydedilirken, normal bir iş sözleşmesinde yer alan yüz kızartıcı suç veya tutuklanma halinde sözleşme fesih durumunun gündeme gelebileceği de öğrenildi.

Perşembe gününe kadar Beşiktaş yönetiminden izin alan Quaresma'nın İstanbul'a ne zaman geri döneceği merakla bekleniyor.