Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 2'nci tur ilk maçında Hırvatistan'ın Lokomotiva Zagreb takımı ile karşılaştı. Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda ilk kez mücadele eden Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibi karşısında üstünlük sağladı. Dorina ve Serpil'in hücumdaki etkili oyunuyla maçın ilk yarısı Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı'nın 15-14 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısı her iki takımın da karşılıklı golleriyle başladı. Maçta oyunun kontrolünü ele geçiren Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, 48. dakikada Serpil İskenderoğlu'nun gölüyle farkı 4'e yükseltti. Son dakikalarda temposunu daha da yükselten Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, son 5 dakikada farkı 7 sayıya çıkardı. Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, karşılaşma sonunda Lokomotiva Zagrep'i 34-28 yendi. Maçta 9 gol atan Serpil İskenderoğlu en skorer oyuncu oldu.

ENGELLİ ÇOCUKLARDAN TRİBÜN DESTEĞİ

Salondaki taraftarlar da tezahüratlarıyla takıma destek verdi. Başkanlığını ünlü müzik grubu Grup Lokomotif'in bateristi Ferudun Mete'nin yaptığı Yaşam Akademi Derneği'nde müzik ve enstrüman eğitimi alan engelli çocuklardan oluşan orkestra da vurmalı ve üflemeli çalgılarıyla tribündeki yerini aldı. Engelli çocuklardan oluşan orkestra çaldıkları marş ve tezahüuratlarıyla takıma destek verdi.