OYUNCULARIYLA TOPLANTI YAPTI

Kayserisporlu futbolcular, bugün Karpuzatan Tesisleri'nde bir antrenman yaptı. Bazı oyuncular ise fitness salonunda çalıştı. Antrenmandan önce oyuncularıyla bir toplantı yapan Hırvat çalıştırıcı, Elazığspor maçında ortaya koydukları futbol için teşekkür ederken, "Bu çıkışımızı el birliğiyle sürdürüp, en iyi yerlere gelmeye çalışalım" dedi.

DHA'YA AÇIKLAMA

Prnosenecki, daha sonra DHA’ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada Elazığspor karşısında net bir galibiyet elde ederek hem moral kazandıklarını. hem de istedikleri oyunu ortaya koyduklarını vurgularken şöyle dedi:

"Karabükspor’la başlayan, Elazığspor’la devam eden tırmanışımızı, Gaziantepspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz. Bizim için şu anda Gaziantepspor maçını kazanmaktan başka düşüncemiz yok. İyi bir çizgi yakaladık. Artık, durmak yok. Oyuncularıma da aynı şeyleri söyledim. Elazığspor gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen bir ekibi, kendi evinde 4-0 gibi net bir sonuçla mağlup etmemiz, oyuncularımızın ve takımımızın özgüveninden ve özverili çalışmasından kaynaklandı. Oyuncularım, bu karşılaşmada ellerinden gelenin fazlasını ortaya koydu."

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Sarı kırmızılı ekibinin şu anda sadece maçlarını kazanmayı hedeflediğini belirten Hırvat çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gaziantepspor maçından sonra 3 büyüklerle oynayacağımız maçlar da elbette önemli ama biz 2 haftalık galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Rahatlayıp, puan cetvelinde gerçek sıralamaya kavuştuğumuzda, iki veya üç maç sonrasına ilişkin değerlendirmeler ve planlamalar yapabiliriz. Ama, şu anda maç, maç ilerlemek, her maçı aynı olarak düşünmek zorundayız."

BİETLER SATIŞA ÇIKTI

Bu arada Kayserispor’un ligin 2'nci haftasında Kadir Has Stadyumu'nda Gaziantepspor'la oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa sunuldu. Karşılaşmanın biletlerinin Kuzey 5 TL, Güney 5 TL, Doğu 10 TL, Batı 10 TL, Batı Balkon 25 TL, Vip 35 TL, Misafir 5 TL'den satılacağı açıklandı.


OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF